Kastanjelaan 14
7241 DZ  LOCHEM
06-5462 8992
info@douwesfiscalediensten.nl
Minder moeite
Minder zorgen
Meer resultaat
JAARWERK:
* ZZP'er
* HOLDING-BV
* STAMRECHT-BV
VANAF € 600
 
AANGIFTE IB
PARTICULIER
VANAF € 135
Beknopt CV

Eind 2003 ben ik Douwes Fiscale Diensten gestart. Daarvoor heb ik zo'n 10 jaar gewerkt bij accountants- & belastingadviesbureaus van verschillende omvang. Daar ben ik ooit begonnen als aangiftemedewerker en doorgegroeid tot senior belastingadviseur. Naast mijn eigen advies-, aangifte- en boekhoudpraktijk werk ik met enige regelmaat als interim-belastingadviseur/aangiftespecialist voor accountants-organisaties en administratiekantoren.

Mijn fiscale opleiding ben ik destijds gestart in Arnhem. Na een stage bij de Belastingdienst Nijmegen, behaalde ik in 1995 mijn diploma HEAO Fiscale Economie. In 1997 behaalde ik mijn titel Register Belastingadviseur en in 2002 mijn meestertitel Fiscaal Recht. Maar als fiscalist leer ik vrijwel nog elke dag iets bij door het intensief volgen van de voortdurende stroom nieuwe fiscale rechtspraak en regelgeving. Dat kost veel tijd, maar maakt het fiscale werk ook elke dag weer boeiend.

 

Lang voordat ik koos voor het fiscale vak, heb ik commerciële economie gestudeerd. De belangstelling voor marketing en economie is altijd gebleven. en als ondernemer en ondernemersadviseur komt deze kennis me bovendien goed van pas.

Het mooiste van het runnen van een eigen praktijk vind ik dat je uit het resultaat direct kunt afleiden wat je goed en fout doet. Dat stimuleert je om zaken zo effectief en efficiënt mogelijk te organiseren. En dat is niet alleen noodzakelijk om als ondernemer te overleven, maar ook een uitdaging die je als ondernemer steeds weer op je eigen manier mag invullen.

Tot slot: ik leef al 18 jaar samen met mijn soulmate Astrid, sport regelmatig en in mijn vrije tijd ontwerp, maak of repareer ik graag dingen van hout en metaal.

 

 
Fiscale vraag? Bel voor een gratis 1e antwoord: 06-5462 8992.