Kastanjelaan 14
7241 DZ  LOCHEM
06-5462 8992
info@douwesfiscalediensten.nl
Douwes belasting advies
Minder moeite
Minder zorgen
Meer resultaat
JAARWERK:
* ZZP'er
* HOLDING-BV
* STAMRECHT-BV
VANAF € 600
 
AANGIFTE IB
PARTICULIER
VANAF € 135
De DFD-aanpak

De directeur en eigenaar van Douwes Fiscale Diensten, mr. Jan Douwes, spreekt uit ervaring als hij zegt:

 "Regel als kleine ondernemer of particulier uw belastingzaken rechtstreeks via een onafhankelijke ervaren fiscalist, dat is het goedkoopst en leidt tot het beste resultaat."

 

Want kosten besparen en fiscaal profiteren doet u vooral door uw belastingzaken goed te organiseren, niet door ze uit te besteden aan de boekhouder met het laagste tarief. Uw administratie is immers beperkt, dus die is sowieso snel en goedkoop te verwerken, ook door een fiscalist. Geld besparen doet u vooral door tijdig deskundig fiscaal advies te krijgen, door geen aftrekposten te vergeten en door alles fiscaal direct goed in uw administratie en belastingaangifte te verwerken. Zo loopt u zo weinig mogelijk risico om later nog eens tijd en geld te moeten spenderen aan correcties en discussies met de fiscus. Niemand die u daarbij beter kan helpen dan een ervaren hoogopgeleide fiscalist. Door rechtstreeks contact met hem te hebben, krijgt u de fiscale aandacht en expertise die u verdient en hoeft u niet te vertrouwen op de veelal veel kleinere fiscale kennis en ervaring van uw boekhouder en zijn belofte om zo nodig een fiscaal specialist in te schakelen. Rechtstreeks communiceren met een fiscalist is ook het goedkoopst, want de communicatielijnen zijn dan het kortst.

Bij DFD heeft u daarom altijd direct contact met de belastingadviseur zelf. DFD focust zich op de fiscale problematiek van (samenwerkingsverbanden van) vrije beroepsbeoefenaren (o.a. IT'ers, consultants en therapeuten) en particulieren. Ook omdat hun persoonlijke waardering voor de inzet en betrokkenheid van DFD bij hun zaak haar het meest motiveren om er steeds weer helemaal voor te gaan.

De kernactiviteiten van DFD zijn het verzorgen van belastingaangiften (BTW, LB, IB, VPB, SW), het geven van belastingadvies, het voeren van fiscale bezwaar- en beroepsprocedures en het beantwoorden van fiscale vragen. Daarnaast verwerkt DFD zelf ook kleine administraties tot jaarrekeningen en publicatiestukken.

Het verwerken van administraties van grotere omvang besteedt DFD uit aan enkele streng geselecteerde zelfstandige boekhouders. DFD voert in dat geval de regie, controleert het werk van de boekhouder en verzorgt de benodigde / gewenste eindrapportages en besprekingen. Dus of uw administratie nu groot of klein is, bij DFD bent u er zeker van dat deze altijd de (fiscale) aandacht krijgt die deze verdient.

 

 
Fiscale vraag? Bel voor een gratis 1e antwoord: 06-5462 8992.