Kastanjelaan 14
7241 DZ  LOCHEM
06-5462 8992
info@douwesfiscalediensten.nl
Belasting advies Amersfoort
Minder moeite
Minder zorgen
Meer resultaat
JAARWERK:
* ZZP'er
* HOLDING-BV
* STAMRECHT-BV
VANAF € 600
 
AANGIFTE IB
PARTICULIER
VANAF € 135
DFD in 't kort

Gun uzelf een "Meester in fiscaal maatwerk"

Met de vooringevulde aangifte en een website waarop antwoorden op vele fiscale vragen te vinden zijn, maakt de fiscus het burgers en bedrijven steeds makkelijker. Toch blijft voor veel fiscale zaken professionele hulp van harte welkom. Bijvoorbeeld voor een kloppende boekhouding, een fiscaal optimale aangifte of solide opzet van uw bedrijf. En voor het succesvol voeren van een bezwaar- of beroepsprocedure. Zoekt u een partij die ook dit soort zaken optimaal regelt? Doe uzelf dan een plezier en staar u niet blind op het laagste uurtarief of een vaste prijs, maar gun uzelf dan een “Meester in fiscaal maatwerk”. Als fiscaal juridisch adviesbureau met meer dan 28 jaar ervaring in het MKB en honderden tevreden klanten, meent DFD zichzelf zo te mogen noemen. Benieuwd wat DFD voor u kunnen betekenen? Bel 06-5462 8992 en stel uw fiscale vraag. Wij helpen u graag verder.

DFD: specialist in "grote" fiscale zaken van "kleine" partijen

DFD is gespecialiseerd in de fiscale zaken van kleine ondernemingen. De rechtsvorm maakt daarbij niet uit. Dus of u nu ZZP'er bent, een eenmanszaak heeft, participeert in een VOF, maatschap of CV, of DGA bent van 1 of meer BV's, DFD kan u uitstekend helpen met al uw fiscale zaken. Uiteraard verzorgt DFD ook graag uw boekhouding, jaarrekening en KvK-stukken. Dus bent u bijvoorbeeld architect of artiest, coach of consultant, ICT'er of interimmanager, kunstenaar of klusser, musicus of technicus, thuiskapper of therapeut met praktijk aan huis? DFD helpt u met uw boekhouding en om fiscaal optimaal door het leven te gaan. Benieuwd wat DFD bij u kan optimaliseren? Bel 06-5462 8992 en u hoort het.

Minder moeite, minder zorgen, meer resultaat

DFD zorgt ervoor dat u zo weinig mogelijk last heeft van de fiscus en zo weinig mogelijk belasting betaalt. Dit realiseert DFD o.a. door weloverwogen maar snel te handelen, duidelijk te communiceren en het belang van de klant als het hare te beschouwen. Maar ook door de fiscus met respect tegemoet te treden, waar nodig hun taal te spreken en niet mee te werken aan zaken die de grenzen van de wet te buiten gaan.

Gaat u ook voor het beste totaalresultaat, praat dan eens met DFD

De uurtarieven van DFD zijn concurrerend, maar belangrijker is: bij DFD krijgt u waar voor uw geld. Want dat is uiteindelijk waar het om gaat: professionele fiscale hulp waar u ook echt wat aan heeft. Gaat u als ondernemer, particulier of boekhouder ook voor het beste totaalresultaat? Praat dan eens met DFD en bel 06-5462 8992.

 

 
Fiscale vraag? Bel voor een gratis 1e antwoord: 06-5462 8992.